У Києві подорожчав газ - нові тарифи
Категорія
Економіка
Дата публікації

У Києві подорожчав газ - нові тарифи

У Києві подорожчав газ - нові тарифи
Джерело:  online.ua

Компанія "Київгаз" опублікувала нові тарифи на газ для населення, які почали діяти з 1 листопада 2018 року, передає ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт компанії.

Вказано, що власники лічильників тепер будуть платити не 6,96 грн за 1 куб. м (з ПДВ), як раніше, а 8,55 грн за 1 куб. м (з ПДВ). Таким чином, тарифи зросли на 22,8%.

"Тим, хто не користується лічильником, варто врахувати, що в період відсутності централізованого гарячого водопостачання населення норма споживання природного газу на газову плиту встановлюється у розмірі 5,4 куб. м на людину в місяць", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що нові тарифи діятимуть до 31 грудня 2019 року.

Нагадаємо, Кабмін на засіданні 19 жовтня ухвалив рішення з 1 листопада 2018 року підвищити ціни на газ для населення на 23%, щоб Україна могла отримати кредит МВФ.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  тарифи на газ в Україні будуть підвищуватися тричі  — в квітні 2019 року ціни на газ можуть підвищити майже до 10 тисяч гривень за м3, а в 2020 році — до 12 тисяч гривень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?