У США вийшов комікс, де супергерої підривають центр Москви разом із Путіним
Категорія
Світ
Дата публікації

У США вийшов комікс, де супергерої підривають центр Москви разом із Путіним

У США вийшов комікс, де супергерої підривають центр Москви разом із Путіним

У восьмому випуску коміксу Doomsday Clock про світ DC, головним героєм якого є Супермен, неочікувано для всіх з'явився новий персонаж - президент РФ Володимир Путін. Випуск вийшов в Сполучених Штатах 5 грудня, передає ONLINE.UA з посиланням на  "Радіо Свобода".

Що цікаво, у фіналі випуску супергерой Вогняний Шторм підриває Червону площу і всіх, хто на ній знаходиться, включно з Путіним.

"Сюжет коміксу обігрує теорію змови, згідно з якою уряд США брав участь у створенні супергероїв, щоб отримати контроль над світом.На початку випуску, після битви в центрі Москви, Вогняний Шторм випадково перетворює натовп людей на Красній площі на скло. Путін вважає це терористичною атакою американського уряду. Супермен обіцяє російському президенту розібратися з проблемою, ловить Вогненного Шторма і приводить його назад до Москви", - сказано в повідомленні.

Очільник Кремля віддає наказ російським супергероям і армії затримати Вогненного Шторма і віддати його під суд. Той використовує свої здібності і підриває Червону площу.

Невідомо, чи вижив на ній хто-небудь, включаючи Супермена і президента Росії.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в ефірі державного польського телеканалу TVP Info на відеостіні з’явився графік порівняння Росії з кримінальною нацистською організацією СС, а також зображення очільника Кремля Володимира Путіна у вигляді черепу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?