"Вам краще не чути цього": Лукашенко вперше прокоментував сварку з Путіним
Категорія
Політика
Дата публікації

"Вам краще не чути цього": Лукашенко вперше прокоментував сварку з Путіним

"Вам краще не чути цього": Лукашенко вперше прокоментував сварку з Путіним
Джерело:  online.ua

Білоруський лідер Олександр Лукашенко заявив, що йому довелося вибачатися перед російським колегою Володимиром Путіним за суперечку з ним з приводу цін на газ, яка розгорнулася в четвер, 6 грудня, на саміті Євразійського економічного союзу в Санкт-Петербурзі. Про це він розповів в ефірі телеканалу "Россия", передає ONLINE.UA.

"Вдалося (обговорити. - ред.) в такій негарній формі, що потім довелося вибачатися перед господарем сьогоднішньої зустрічі. Дуже бурхливе було пояснення. Вам краще не чути цього", - сказав Лукашенко.

Нагадаємо, що раніше Лукашенко під час вітального слова заявив про різні умови для білоруських споживачів газу, для яких паливо коштує $130 за тисячу кубометрів, у той час як для російських у сусідній Смоленській області - $70.

 "Майже в два рази нижче. Просте запитання - як конкурувати в цій ситуації?"- запитав він.

Очільник Кремля відповів, що якби для Білорусі була ринкова ціна газу, вона була б під $200 за тис. кубометрів, а не $127 і $129.

"Давайте ми вже потім подискутуємо в закритому режимі", - сказав Путін Лукашенко.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Лукашенко заявляв про готовність контролювати фейкові "вибори" в ОРДЛО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?