Ледь стримувала сльози: якою була прощальна промова Ангели Меркель
Категорія
Політика
Дата публікації

Ледь стримувала сльози: якою була прощальна промова Ангели Меркель

Ледь стримувала сльози: якою була прощальна промова Ангели Меркель
Джерело:  online.ua

Канцлерка Німеччини Ангела Меркель востаннє звернулася до своїх однопартійців із Християнсько-демокртичного союзу (ХДС) як голова партії. 7 грудня конференція за участі 1001 делагата ХДС зібралась у Гамбурзі для того, аби вибрати наступника політикині на чолі партії, передає ONLINE.UA з посиланням на Deutsche Welle.

Остання промова канцлерки була дуже емоційною. Розпочати звернення їй було складно, адже зала відразу вибухнула оплесками.

"Для мене це було великим задоволенням. Це була честь для мене", - сказала Меркель сотням однопартійців, які продовжували аплодувати близько 10 хвилин. Меркель стримувала сльози.

 За словами лідерки ФРН,  партія за час її роботи змінилась, і на її думку, на краще. Вона також коментувала своє рішення піти у відставку після провальних виборів в Баварії і Гессені. Меркель сказала, що сьогоднішні вибори дозволять партії підготуватися до "часу після неї".

"Таким чином, ми можемо закласти основу для майбутнього. Я не народилася канцлером або головою партії. Я завжди хотіла з гідністю працювати на посадах і передати їх з гідністю", - додала вона.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що на посаду лідера Християнсько-демократичного союзу Німеччини після нещодавньої заяви канцлерки Ангели Меркель претендуватимуть як мінімум три людини. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?