Google зазнав масштабних збитків через помилку стажера - подробиці
Категорія
Технології
Дата публікації

Google зазнав масштабних збитків через помилку стажера - подробиці

Google зазнав масштабних збитків через помилку стажера - подробиці
Джерело:  online.ua

Американська компанія Google зазнала серйозних збитків в розмірі 10 мільйонів доларів. Проблема виникла через стажера, який запустив рекламу на відкритій біржі, де можна купувати і продавати рекламне місце через аукціон в режимі онлайн, передає ONLINE.UA з посиланням на theВabel.

Зазначається, що хлопець просто натиснув не на ту клавішу, в результаті чого запустив тестову рекламу на величезній кількості веб-сторінок і додатків.

"Замовлення, розміщене там, передбачало виплату 25 центів на кожну тисячу переглядів рекламного оголошення при тому, що вартість оренди всієї рекламної площі становить від 2 до 4 доларів.В результаті рекламне оголошення, яке мало вигляд порожнього жовтого прямокутника, з'явилося на багатьох сайтах США та Австралії, і провисіло близько 45 хвилин", - сказано в повідомленні.

Адміністрація корпорації обіцяє компенсувати витрати тим, хто розмістив її тестовий логотип.

Google - американська публічна транснаціональна корпорація, яку заснували 1998 року аспіранти Стенфордського університету Ларрі Пейдж і Сергій Брін. Найпопулярніший пошуковий сервіс станом на 2016 рік, має у власності, зокрема YouTube і Blogger. Штаб-квартира корпорації розташована в Кремнієвій долині, представництва компанії також є в Північній Америці, Європі та Азії.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше адміністрація Google підтвердила інформацію про те, що приватні електронні листи, відправлені та отримані користувачами Gmail, іноді можуть бути прочитані розробниками додатків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?