"Тупий і ледачий": Трамп жорстко відповів на критику Тіллерсона на свою адресу
Категорія
Політика
Дата публікації

"Тупий і ледачий": Трамп жорстко відповів на критику Тіллерсона на свою адресу

"Тупий і ледачий": Трамп жорстко відповів на критику Тіллерсона на свою адресу
Джерело:  online.ua

Колишній держсекретар США Рекс Тіллерсон назвав чинного президента Дональда Трампа "недисциплінованим" керівником Білого дому, який не любить читати і вдаватися в деталі з багатьох питань. Трамп обурився цій критиці і назвав Тіллерсона "тупим і ледачим", повідомляє ONLINE.UA.

На своїй сторінці в соцмережі Трамп присвятив пост Тіллерсону, в якому охарактеризував його діяльність на посаді держсекретаря США. Він назвав його "дурним, як камінь, і пекельно ледачим" керівником Державного департаменту. Новий держсекретар США Майк Помпео, за словами американського лідера, прекрасно працює, і Трамп пишається ним.

Таким чином Трамп відповів на критику Тіллерсона, який дав свою оцінку діяльності Трампа на посаді президента США. Своєю думкою той поділився з журналіставмі під час недавнього публічного благодійного заходу.

"Він не любить читати, не читає підготовлені для нього короткі доповідні записки, не любить заглиблюватися в деталі з багатьох питань. Він каже "Ось така у мене думка. Спробуй мене переконати в зворотному". Але в більшості випадків це зробити не вдається. Трамп керується своїми інстинктами. В певних аспектах це нагадує імпульсивність. Але він покладається саме на інстинкти, а не на імпульси", - додав екс-держсекретар до слів про те , що Трамп недисциплінований керівник.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у Трампа з'явився новий конкурент на пост президента США. Ним виявився колишній віце-президент США Джо Байден заявив, що вважає себе найкращим главою Білого дому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?