Операція "спадкоємиця" стартувала?: молодша дочка Путіна вперше з'явилася на росТБ
Категорія
Світ
Дата публікації

Операція "спадкоємиця" стартувала?: молодша дочка Путіна вперше з'явилася на росТБ

Операція "спадкоємиця" стартувала?: молодша дочка Путіна вперше з'явилася на росТБ
Джерело:  online.ua

На російському державному телеканалі вперше показали Катерину Тихомирову, яку вважають молодшою дочкою російського президента Володимира Путіна. Вона з'явилася в ефірі в сюжеті, присвяченому технологіям.

Відео сюжету з дочкою Путіна було показано в програмі "Вести" на російському телеканалі, повідомляє ONLINE.UA.

У кадрі Тихомирова була представлена як керівниця НДР "Інопрактика" і заступниця директора Інституту математичних досліджень складних систем Московського державного університету. В інтерв'ю її не представили як доньку Путіна, та й тема передбачуваних родинних зв'язків Тихомирової з президентською сім'єю не зачіпалася.

Але росіяни бурхливо відреагували на появу доньки Путіна на росТБ. Вони вважають, що перший сюжет з Тихомировою є запуском операції "спадкоємиця".

"Цариця Московії Катерина III", "Нічого не зрозумів... Ну те, що вона схожа на батька, сумнівів не виникає", "Від осинки не народяться апельсинки", "Вона вже зараз як тато заговорюється. А що далі буде?", "Цілком можливо ... Все повинно залишитися в сім'ї. Дебілів по країні навалом, проголосують", "Якось дивно вона говорить! Забула текст? Або в татка вся?", - прокоментували росіяни першу появу дочки Путіна на телебаченні.

Слід зазначити, що ні Катерина Тихомирова, ні Володимир Путін жодного разу не підтверджували свої родинні зв'язки. Але західні ЗМІ неодноразово стверджували, що Тихомирова є молодшою дочкою президента Росії, що також підтверджував глава банку ВТБ Андрій Костін.

Катерина Тихомирова вказана як дочка Путіна і документах Мінфіну США про введення персональних санкцій проти осіб з найближчого оточення президента Росії. Путін на питання про те, чи є Тихомирова його донькою, не підтвердив, але і не спростував цей факт.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в мережі показали таємну дачу молодшої дочки Путіна у Франції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?