Це війна, це не жарти: Порошенко передав гучне послання Путіну
Категорія
Політика
Дата публікації

Це війна, це не жарти: Порошенко передав гучне послання Путіну

Це війна, це не жарти: Порошенко передав гучне послання Путіну
Джерело:  online.ua

Відкрита атака Росії проти України в Азовському морі це не криза і не інцидент, а справжня війна, з якою не жартують.

Таке послання передав український глава Петро Порошенко президенту Росії Володимиру Путіну в інтерв'ю Fox News, передає ONLINE.UA.

Порошенко закликав союзників України в Європі і США у відповідь на відкритий акт російської агресії проти України заборонити судам РФ входити в європейські і американські порти. Він підкреслив, що Україні сьогодні потрібна підтримка і озброєння, щоб захищати свою країну від нападу Росії.

"Це акт агресії. Пан Путін, це війна, це не жарти, які не інцидент і не криза, адже ваші регулярні сили під російським прапором атакували в міжнародній війні українські військові судна", - підкреслив Порошенко, додавши, що невідомо, де завтра Путін вирішить захищати інтереси Росії.

Також на своїй сторінці в соцмережі Порошенко опублікував відповідь на нові звинувачення Росії, які висунули в ФСБ РФ, виправдовуючись за незаконне захоплення українських кораблів у Керченській протоці.

"Це наше море і наші порти! І ми ніколи не будемо питати у Росії, що нам робити на своїй території", - відповів на нові нахабні звинувачення Росії Порошенко.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Росії заявили про "загрозу" Керченському мосту з боку українських кораблів, які захопили російські силовики в Азовському морі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?