Чемпіонський бій Ломаченко - Педраса: де і коли дивитися онлайн-трансляцію
Категорія
Спорт
Дата публікації

Чемпіонський бій Ломаченко - Педраса: де і коли дивитися онлайн-трансляцію

Чемпіонський бій Ломаченко - Педраса: де і коли дивитися онлайн-трансляцію
Джерело:  online.ua

В ніч з 8 на 9 грудня в Нью-Йорку відбудеться чемпіонський бій між українським боксером і пуерторіканським спортсменом. Василь Лромаченко і Хосе Педраса зустрінуться на арені знаменитого Madison Square Garden, де змагатимуться за об'єднання титулів чемпіонів за версією WBA і WBO. Онлайн-трансляція бою Ломаченко - Педраса буде проходити на телеканалі "Інтер", орієнтовний час початку поєдинку - 04:00 ранку за київським часом, повідомляє ONLINE.UA.

За прогнозами букмекерів, титули чемпіона Всесвітньої боксерської асоціації та Всесвітньої боксерської організації об'єднає Василь Ломаченко. На перемогу українця в бою приймаються ставки з коефіцієнтом 1,03. Шанси на те, що Педраса виграє бій у Ломаченко, оцінюються котируванням 7,50, а нічийний результат бою - 25,00.

Перед важливим боєм Ломаченко заявив, що вважає Педрасу не надто цікавим суперником через його некомфортний стилю боксера.

"Він завжди відсиджується в обороні і чекає твоєї помилки. Подивимося", - заявив Ломаченко.

Педраса в свою чергу впевнений, що у нього вистачить таланту і майстерності, щоб перемогти Ломаченко в чемпіонському поєдинку.

Бій Ломаченко - Педраса: промо-ролик (відео):

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в ніч з 1 на 2 грудня в Канаді відбувся бій між українцем Олександром Гвоздиком і канадцем Адонісом Стівенсоном за титул чемпіона світу в напівважкій вазі за версією WBC. Гвоздик переміг Стівенсона- він відправив суперника в нокаут в 11 раунді і став новим чемпіоном світу з боксу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?