Росія стягнула сотні бойових танків до кордону України: з'явилися фотодокази
Категорія
Україна
Дата публікації

Росія стягнула сотні бойових танків до кордону України: з'явилися фотодокази

Росія стягнула сотні бойових танків до кордону України: з'явилися фотодокази
Джерело:  online.ua

З'явилися нові докази того, що Путін може напасти на Україну. Цей факт підтверджують сотні бойових російських танків, які розміщені на великій військовій базі, розташованій всього в 18 км від українського кордону.

Супутникові фото, які доводять агресивні плани Путіна по Україні, були отримані з Google Earth в листопаді 2018 року, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Defence Blog.

На опублікованих знімках зазначено, що сотні головних бойових танків РФ розміщені на новій військовій базі в околицях Каменськ-Шахтинського. Туди зігнали сотні танків Т-64 і Т-62М, тисячі військових вантажівок, артилерійських систем і танкерів.

Ці фотодокази підтверджують слова представниці Порошенко Ірини Луценко про те, що Україні загрожує повномасштабна війна з Росією. Про агресивні плани Путіна окупувати нові території України раніше заявляли і в МВС України, за даними якого на східних кордонах з Україною Росія зосередила понад 80 тисяч військовослужбовців з елітних підрозділів регулярної армії.

У той же час військові експерти впевнені, що в України є всі засоби для того, щоб зупинити хвилю можливого російського вторгнення.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Порошенко передав гучне послання Путіну по Азовському морю. Український глава звинуватив російського президента в тому, що регулярні сили під російським прапором атакували українські військові судна в Керченській протоці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?