Ломаченко переміг Педрасу і об'єднав чемпіонські пояси: видовищне відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ломаченко переміг Педрасу і об'єднав чемпіонські пояси: видовищне відео

Ломаченко переміг Педрасу і об'єднав чемпіонські пояси: видовищне відео
Джерело:  online.ua

У Нью-Йорку 9 грудня відбувся бій, в якому українець Василь Ломаченко переміг пуерторіканця Хосе Педрасу. Завдяки перемозі в цьому поєдинку, Ломаченко став володарем двох чемпіонських поясів за версіями WBA і WBO в легкій вазі, повідомляє ONLINE.UA.

Бій Ломаченко - Педраса тривав усі 12 раундів. Поєдинок завершився рішенням суддів, які одноголосно віддали перемогу українцеві - 119:107, 117:109, 117:109.

Слід зазначити, що в бою з Педрасой Ломаченко вперше захищав свій титул чемпіона світу. При цьому Педраса став першим боксером з 2014 року, якому вдалося протриматися на рингу в бою з українцем всі 12 раундів.

Нагадаємо, для Василя Ломаченко бій з Педрасой став тринадцятим в кар'єрі. На професійному рингу він здобув 12 перемог, з яких 9 - достроково, при одній поразці. Для Педраси поєдинок з Ломаченко став 27 і другою поразкою в кар'єрі. На рахунку пуерторіканця тепер 25 перемог, з яких 12 - нокаутом, і дві поразки.

Бій Ломаченко - Педраса (повне відео):

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Гвоздик переміг Стівенсона в чемпіонському бою, відправивши суперника в нокаут.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?