Забирайтеся з України, містер Путін: Порошенко пригрозив Росії кораблями НАТО
Категорія
Політика
Дата публікації

Забирайтеся з України, містер Путін: Порошенко пригрозив Росії кораблями НАТО

Забирайтеся з України, містер Путін: Порошенко пригрозив Росії кораблями НАТО
Джерело:  online.ua

Кораблі НАТО можуть увійти в Чорне море в рамках підтримки України в боротьбі з агресією Росії.

Про це заявив Петро Порошенко в інтерв'ю NBC, повідомляє ONLINE.UA.

Порошенко підкреслив, що справжня мета Росії - це окупація Азовського моря. Тому Україна готується захищати свою країну, в зв'язку з чим було введено воєнний стан, а не для того, щоб нападати на когось.

Український глава додав, що Росія атакує Україну, так як українці ненавидять саму ідею бути частиною Російської імперії, і не хочуть ставати російською колонією.

"У цій ситуації я розраховую на США. Кілька кораблів НАТО можуть увійти в Чорне море, так як це питання глобальної безпеки. На даний момент може обговорюватися питання, які країни можуть надати судна, але це повинні бути країни НАТО, щоб не дозволити Росії більше так діяти", - уточнив Порошенко.

Президент України переконаний, що Росія заплатить високу ціну за атаку на українців. Він в черговий раз закликав Путіна забратися з України.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Порошенко передав гучне послання Путіну, нагадавши йому, що війна - це не жарти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?