Нові жертви: Росія причетна до вбивства ще двох людей у ​​Великій Британії
Категорія
Світ
Дата публікації

Нові жертви: Росія причетна до вбивства ще двох людей у ​​Великій Британії

Нові жертви: Росія причетна до вбивства ще двох людей у ​​Великій Британії
Джерело:  The Times

Детективи Скотланд-Ярду, які розслідують справу Скрипаля, вважають, що Росія причетна до смерті ще двох людей, отруєних на території Великої Британії, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Times.

Офіцери британського розвідуправління з'ясували, що співробітники ГРУ РФ приїжджали до Великої Британії, коли при підозрілих обставинах померли бізнесмени Олександр Перепелічний і Скотт Янг.

Нагадаємо, російський бізнесмен Олександр Перепелічний раптово помер в передмісті Лондона в 2012 році. Його смерть настала під час ранкової пробіжки. Спочатку поліція повідомила, що Перепелічний помер від інфаркту, але через два роки після смерті страхова компанія, в якій бізнесмен застрахував своє життя, провела розслідування, в ході якого з'ясувалося, що в шлунку російського бізнесмена знаходилася отруйна речовина, яка міститься в рідкій рослині. Примітним є те, що Перепелічний був інформатором британських спецслужб і перед смертю надав їм важливу інформацію про махінації Кремля.

Що стосується смерті британського бізнесмена Скотта Янга, то він загинув в результаті падіння з вікна власної квартири, розташованої в центрі Лондона. Загиблий бізнесмен був партнером російського олігарха Бориса Березовського.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Росію запідозрили в організації масштабних протестів у Франції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?