Росія стоїть за протестами у Франції: у Путіна нахабно відреагували на звинувачення
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія стоїть за протестами у Франції: у Путіна нахабно відреагували на звинувачення

Росія стоїть за протестами у Франції: у Путіна нахабно відреагували на звинувачення
Джерело:  online.ua

У Росії поспішили відхреститися від звинувачень, пов'язаних з причетністю Кремля до протестів у Франції. Зокрема, голова комісії Ради Федерації по інфомраціонной політики Олексій Пушков, вважає, що "Київ невтомно розширює межі абсурду", передає ONLINE.UA.

На думку Пушкова, "нешкідливу" Росію Україна звинувачує у всіх подіях, що відбуваються в світі. Він вважає всі звинувачення щодо Кремля, який пов'язують і з Brexit в Великій Британії, і з протестами у Франції, безпідставними. Але при цьому Пушков "не згадує" про неспростовні докази, які свідчать про гібридну війну Росії, яку веде Москва у всіх країнах, в яких бачить загрозу для себе.

Слід зазначити, що протести у Франції набирають обертів, а влада країни вже називає їх "кризою нації", яка обернеться катастрофічними наслідками для економіки країни. Міністр економіки і фінансів Франції Брюно Ле Мер, повідомив, що тільки за минулі вихідні Париж зазнав збитків в 3-4 млн євро, а за вчорашній день ці збитки в рази більше.

За останніми даними МВС Франції, в ході протестів поліція затримала понад 1700 людей. Більшість з них були арештовані за "змову з метою вчинення насильства" і "підбурювання до вчинення злочину".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що СБУ представила докази того, що масштабні протести у Франції могла організувати Росія.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?