Переговори Путіна і Порошенко: в Кремлі виступили з новою заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Переговори Путіна і Порошенко: в Кремлі виступили з новою заявою

Переговори Путіна і Порошенко: в Кремлі виступили з новою заявою
Джерело:  online.ua

Переговори президента Росії Володимира Путіна і українського глави Петра Порошенка по ситуації в Азовському морі досі не відбулися, тому що Кремль так і не відповів на запит Києва.

Про це повідомив спікер Кремля Дмитро Пєсков в ефірі російського федерального каналу, передає ONLINE.UA.

Прес-секретар російського президента пояснив, що телефонні переговори між лідерами держав проводяться після узгодження через канали зв'язку серед їх помічників. Пєсков підкреслив, що не завжди пропозиції на переговори знаходять розуміння в однієї зі сторін, тому розмова Путіна і Порошенко досі не відбулася.

"Існують помічники президентів, у яких є канали зв'язку ... По звичайному телефону іноді. Власне, передається пропозиція здійснити телефонну розмову. Така пропозиція іноді знаходить розуміння, іноді не знаходить розуміння", - підтвердив Пєсков те, що Путін ігнорує Порошенко і не хоче говорити з ним по Азову.

Раніше про те, що Путін досі відмовляється від переговорів повідомляв і сам президент України Петро Порошенко. Український глава запевняв, що незважаючи на небажання очільника Кремля обговорювати ситуацію, буде використовувати всі способи, щоб звільнити захоплених Росією в полон українських моряків.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Порошенко звернувся з важливим проханням до глави УПЦ МП Онуфрія, якого закликав по церковних каналах сприяти якнайшвидшому звільненню полонених українських моряків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?