Не дозволимо говорити з нами на інших умовах: головний розвідник Путіна поставив ультиматум Заходу
Категорія
Політика
Дата публікації

Не дозволимо говорити з нами на інших умовах: головний розвідник Путіна поставив ультиматум Заходу

Не дозволимо говорити з нами на інших умовах: головний розвідник Путіна поставив ультиматум Заходу
Джерело:  online.ua

Росія готова до діалогу, але співпрацюватиме з Заходом тільки на рівноправних умовах. З Україною російська розвідка зараз не може взаємодіяти.

Про це заявив глава Служби зовнішньої розвідки Росії Сергій Наришкін в ефірі російського телеканалу, передає ONLINE.UA.

"Росія відкрита до діалогу, відкрита до співпраці, і діалог потрібно вести. Але для нас очевидно одне, що цей діалог повинен бути рівноправним. Ми, природно, не можемо дозволити собі говорити з нами, з Росією, на інших умовах", - заявив Наришкін.

Головний розвідник Путіна запевнив, що і зараз, незважаючи на загострення відносин Росії із Заходом, Служба зовнішньої розвідки РФ веде партнерську співпрацю з багатьма країнами, включаючи ЦРУ США.

"Ми досить активно обмінюємося оперативною, розвідувальною інформацією про людей, про окремі персоналії, плани терористичних організацій", - розповів Наришкін про співпрацю СВР РФ і ЦРУ США.

Що стосується Великої Британії, то британська сторона, за твердженням Наришкіна, не йде назустріч Росії. На думку глави служби зовнішньої розвідки РФ, влада Великої Британії навмисне це робить, щоб "приховати докази" в справі про отруєння Скрипалів, від причетності до якого відхрещується Москва.

Головний розвідник Путіна також поскаржився на те, що через ускладнення міжнародної обстановки проти Росії активізувалися іноземні спецслужби. Наришкін також повідомив, що доповіді Путіну відправляє кожен день, включаючи суботу і неділю, а також свята.

"Він дуже добре розуміє професію, її тонкощі, тому часто йде професійне обговорення тих чи інших питань", - зазначив Наришкін.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що СБУ навела докази того, що Росія могла організувати масштабні протести у Франції - у Путіна різко відреагували на подібні звинувачення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?