"Відсутня база для величі": у Путіна поскаржилися на економічну ситуацію в РФ
Категорія
Економіка
Дата публікації

"Відсутня база для величі": у Путіна поскаржилися на економічну ситуацію в РФ

"Відсутня база для величі": у Путіна поскаржилися на економічну ситуацію в РФ
Джерело:  online.ua

В Росії поки не створена економічна база для майбутнього процвітання і величі. З даною заявою виступив глава Рахункової палати Росії Олексій Кудрін, передає ONLINE.UA з посиланням на "Ведомости".

За його словами, Радянський Союз розвалився не через змови, а через недосконалість економічної і політичної систем.

"І якщо ми не приділимо уваги внутрішнім чинникам розвитку, то знову зазнаємо поразки... Як економіст я б сказав, що ми поки не створили економічний базис для майбутнього процвітання, величі Росії. І поки я не бачу, щоб цьому приділялося достатньо уваги. Навіть в новому політичному циклі: ті національні цілі, проекти, які обговорює уряд, - я не бачу, щоб вони були згруповані таким чином, щоб створили цей базис", - продовжив Кудрін.

Наразі проводиться дискусія з цього питання, і вона ще не завершилася, додав голова Рахункової палати. При цьому він висловив сумнів у тому, що в Росії розуміють масштаб викликів і ті проблеми, з якими країна зіткнеться в найближчі 6-10 років.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що спецпредставник Державного департаменту США з питань України Курт Волкер заявив, що в зв’язку з нападом Росії на українські кораблі в Керченській протоці  російські банки можуть бути відключені від міжнародної системи передачі фінансової інформації SWIFT.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?