Таємний роман з моделлю Playboy: Трампу загрожує імпічмент і в'язниця
Категорія
Політика
Дата публікації

Таємний роман з моделлю Playboy: Трампу загрожує імпічмент і в'язниця

Таємний роман з моделлю Playboy: Трампу загрожує імпічмент і в'язниця
Джерело:  online.ua

Демократи загрожують президенту США Дональду Трампу імпічментом і тюремним ув'язненням. Підставою для того стали нові дані про таємний роман Трампа з колишньою моделлю Playboy Карен Макдугал, якій президент США платив за мовчання через свого юриста Майкла Коена.

Про це заявив член Демократичної партії Джеррольд Недлер, який очолить Юридичний комітет після того, як демократи отримають більшість в Палаті представників Конгресу в січні 2019 року, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CBS.

Представник Демократичної партії пояснив, що якщо буде доведено, що президент США Дональд Трамп дійсно доручив своєму юристу заплатити колишньої моделі Playboy за мовчання про їхні стосунки, то це може вважатися порушенням правил фінансування передвиборної кампанії і стати підставою для імпічменту.

У свою чергу старший демократ у Спецкомітету Палати представників з розвідки Адам Шифф, який повинен отримати посаду голови цього комітету в новому складі Конгресу, зазначив, що після імпічменту є реальна можливість, що Трамп отримає реальний тюремний термін.

Шифф пояснив, що можливість висунення звинувачення Трампу з'явилася після того, як кілька днів тому прокурори направили до суду документи, з яких випливає, що юрист Трампа Майкл Коен виплачував гроші порноактрисі і колишній фотомоделі в обмін на її мовчання про можливі інтимні зв'язки з нинішнім американським лідером за прямою вказівкою останнього.

Слід зазначити, що Трамп неодноразово спростовував свій любовний зв'язок з моделлю і заперечував будь-які їй виплати. Він стверджував, що Коен діяв без його відома.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що ФБР вилучило у колишнього адвоката американського глави Майкла Коена таємний запис його розмови з Трампом, в якому президент США розпорядився зробити виплату Карен Макдугал. Цей запис був зроблений за два місяці до виборів в США 2016 року, після того як екс-модель Playboy розповіла про таємний роман з Трампом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?