Вчені назвали смачний фрукт, який захистить шкіру від зморшок
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Вчені назвали смачний фрукт, який захистить шкіру від зморшок

Вчені назвали смачний фрукт, який захистить шкіру від зморшок
Джерело:  24apteka

Регулярне вживання манго може захистити людину шкіру від передчасних і глибоких зморщок. До такого висновку прийшли дослідники з Корейського інституту східної медицини. Вони рекомендують включити цей фрукт у раціон людям після 30 років, передає ONLINE.UA з посиланням на  24apteka.

За словами дослідників, манго захищає клітини шкіри від втрати колагену – білкової структури, чия достатня кількість робить шкіру гладкою та пружною.

"Два манго в день допоможуть виглядати набагато молодше за свої роки. У жінок, щодня з'їдають манго в день, вже через три тижні шкіра стає більш пружною і еластичною, краще утримує вологу. Вона також стає менш схильною до шкідливого впливу УФ-променів", - сказано в повідомленні.

Окрім того, варто зазначити, що цей фрукт корисний при проблемах з нервовою системою: у плодах містяться вітамін В6, який дає заспокійливий ефект в стресових ситуаціях. Вживання манго активізує обмін речовин і бореться із закрепами.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що дієти зі зниженим вмістом вуглеводів збільшують ризик передчасної смерті. До цього висновку прийшли вчені з польського Медичного університету.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?