ЄС ввів персональні санкції за "вибори" в ОРДЛО: кого торкнуться обмеження
Категорія
Політика
Дата публікації

ЄС ввів персональні санкції за "вибори" в ОРДЛО: кого торкнуться обмеження

ЄС ввів персональні санкції за "вибори" в ОРДЛО: кого торкнуться обмеження
Джерело:  online.ua

Глави МЗС країн ЄС прийняли остаточне рішення щодо санкцій за організацію фейкових "виборів" на Донбасі. Обмеження ввели проти дев'яти осіб, яким будуть заморожені активи і заборонений в'їзд до країн Євросоюзу, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Ради ЄС.

У поширеній 10 грудня заяві зазначено, нові персональні санкції переважно торкнуться представників так званих "ДНР" і "ЛНР". Їх імена не уточнюються.

Нагадаємо, раніше персональні санкції за фейкові "вибори" в ОРДЛО були схвалені в ЄС на рівні постійних представників. Тоді повідомлялося, що головними фігурантами нового списку санкцій є представники "адміністрацій Л/ДНР". Обмеження в їх відношенні включають заборону на в'їзд на територію ЄС і заморожування особистих рахунків в європейських банках.

Слід зазначити, що Рада нацбезпеки і оборони України, Верховна Рада, Кабмін і СБУ також готують новий пакет санкцій проти причетних до організації та проведення "виборів" в ОРДЛО.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в НАТО і в багатьох країнах світу різко засудили Росію за проведення незаконних "виборів" на окупованому Донбасі, підкресливши, що ніхто не визнає результати цього фейкового голосування.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?