Вони готують державний переворот: відомий політик висунув США гучне звинувачення
Категорія
Політика
Дата публікації

Вони готують державний переворот: відомий політик висунув США гучне звинувачення

Вони готують державний переворот: відомий політик висунув США гучне звинувачення
Джерело:  online.ua

Президент Венесуели Ніколас Мадуро заявив, що США готують у його країні державний переворот, передає ONLINE.UA з посиланням на агентство AVN.

"Уже запущена за координації з Білого дому спроба порушити демократичне життя Венесуели і вчинити державний переворот проти конституційного, демократичного режиму, який є в нашій країні", - наголосив Мадуро.

Окрім того, політик пообіцяв, що у найближчі дні повідомить подробиці про змову, яка, за його словами, готується у Сполучених Штатах. Варто зазначити, що Мадуро заявляв, що Венесуела є жертвою постійної агресії з боку тих, хто управляє Штатами.

Нагадаємо, у Венесуелі було скоєно замах на життя президента Ніколаса Мадуро. Його намагалися вбити під час урочистих заходів з нагоди святкування 81-ї річниці створення Боліварської національної гвардії. Президента хотіли вбити за допомогою безпілотника, начиненого вибухівкою.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Мадуро заявив, що за вибух дронів на військовому параді, який він назвав замахом на нього, виконавці повинні були отримати $50 мільйонів, а також виїзд до США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?