Репера Емінема поховали в новому кліпі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Репера Емінема поховали в новому кліпі

Репера Емінема поховали в новому кліпі
Джерело:  online.ua

Відомий репер Емінем презентував свій новий кліп на трек "Good Guy". Пісня була записана у співпраці з канадською виконавицею Джессі Рейєс. Ролик опублікували на YouTube-каналі репера - за декілька днів він набрав мільйони переглядів, передає ONLINE.UA.

У кліпі виконавці грають закоханих, які переживають драматичний період у стосунках. Вони скандалять і б'ються, в результаті дівчина береться за ніж і вбиває коханого.

Композиція "Good Guy" увійшла в альбом Емінема під назвою Kamikaze, що вийшов 31 серпня 2018 року.

Фінальні кадри демонструють Емінема, загорнутого в мішок, який лежить у виритій могилі. Поруч з ним, обіймаючи труп, лежить ридаюча дівчина.

Емінем - американський репер, музичний продюсер, композитор і актор. У 2000-х роках у Сполучених Штатах його творів було продано найбільше. Протягом своєї кар’єри він видав 10 альбомів, які посідали 1 місце на Billboard 200 і п’ять синглів на Billboard Hot 100, які теж потрапляли на першу позицію. Rolling Stone зарахував його до списку 100 найвеличніших артистів всіх часів, називаючи його королем хіп-хопу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відома співачка Тейлор  Свіфт смішно осоромилася під час одного з останніх концертів в Нью-Джерсі.  Артистка впала на сцені під час виступу, викликавши сміх у танцівника, який не зміг стримати емоцій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?