Масштабні протести у Франції: у Путіна нарешті прокоментували причетність Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Масштабні протести у Франції: у Путіна нарешті прокоментували причетність Росії

Масштабні протести у Франції: у Путіна нарешті прокоментували причетність Росії
Джерело:  online.ua

Росія не має відношення до протестів у Франції і не втручається у внутрішні справи ніяких країн. У Кремлі назвали наклепом всі повідомлення про причетність Росії до організації масових заворушень у французькій столиці та інших великих містах Франції.

Причетність Росії до протестів у Франції прокоментував прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на росЗМІ.

"Москва надає дуже великого значення розвитку відносин з Парижем. Над цим обидві сторони дуже активно працюють. Ми з повагою ставимося до суверенітету Франції, ми вдячні, коли французька сторона відповідає нам взаємністю в цьому плані", - заявив Пєсков.

Коментуючи розпочате у Франції розслідування про причетність Росії до протестів у Франції, Пєсков підкреслив, що Москва до цієї справи не має ніякого відношення.

"Я б вас поправив: не про можливу причетність Росії. Як я чув із заяв - про можливе втручання ззовні. Росію вже потім наші "друзі" стали сюди укладати", - додав спікер Кремля.

Нагадаємо, у Франції вже протягом місяця щосуботи проходять акції протесту "жовтих жилетів", які виступають проти підвищення податку на бензин. Президент Франції Еммануель Макрон вже оголосив про рішення не підвищувати податок на пальне, але незважаючи на це 8 грудня в Парижі та інших містах знову пройшли масштабні акції, в організації яких запідозрили Росію.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що французькі спецслужби почали розслідувати причетність Росії до масштабних протестів, які понесли за собою катастрофічні економічні наслідки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?