У Києві вже встановлена головна ялинка країни 2019: нові видовищні фото
Категорія
Україна
Дата публікації

У Києві вже встановлена головна ялинка країни 2019: нові видовищні фото

У Києві вже встановлена головна ялинка країни 2019: нові видовищні фото
Джерело:  online.ua

У Києві на Софійській площі вже завершилися роботи по установці головної ялинки країни 2019. Її відкриття заплановане на 15 грудня - на той час організатори свята обіцяють перетворити центр української столиці в справжню країну Північного Сяйва.

Нові видовищні фото підготовки головної ялинки 2019 до Нового року опублікувала прес-служба громадської організації Folk Ukraine, яка вже не перший рік займається оформленням української столиці до новорічних свят, повідомляє ONLINE.UА.

Повідомляється, що організатори свята працюють цілодобово, щоб наповнити новорічне містечко магією. Всі монтажні роботи, за їхніми словами, вже завершуються, і в найближчі дні центр Києва і головна ялинка країни 2019 засяють новорічними вогнями.

Нагадаємо, в цьому році головна ялинка України подарує масу сюрпризів - вона буде змінюватися протягом усіх новорічних і різдвяних свят. Але головною особеннно новорічної красуні стане північне сяйво, яке вона буде "випромінювати" цілодобово.

Раніше ONLINE.UА публікував фото, якою буде головна ялинка України 2019.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?