Сенцова переводять з медчастини
Категорія
Україна
Дата публікації

Сенцова переводять з медчастини

Сенцова переводять з медчастини
Джерело:  online.ua

В управлінні Федеральної служби виконання покарань по Ямало-Ненецькому автономному округу заявляють, що в українського режисера Олега Сенцова немає серйозних проблем зі здоров'ям, і його переведуть з медчастини, передає ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".

"За результатами позапланових медичних оглядів, обстежень та лабораторних показників стан здоров'я засудженого Сенцова О.Г. оцінюється як задовільний, негативної динаміки не спостерігається", - йдеться в повідомленні ФСВП.

Вказано, що українського режисера планують перевести в загін.

 "Відповідно до рекомендацій лікуючого лікаря, його переведуть з медичної частини установи в загін для подальшого відбування покарання. При цьому контроль за станом його здоров'я продовжуватимуть згідно з вказівками лікарів-фахівців цивільної охорони здоров'я", - йдеться в повідомленні ФСВП.

Варто зазначити, що у відомстві не пояснили, чому Сенцову не видають посилку з одягом і продуктами, яка надійшла в листопаді.

Нагадаємо, український політв’язень Олег Сенцов став лауреатом премії імені Андрія Сахарова. Церемонія нагородження премією, яка вручається за "винятковий внесок у боротьбу за права людини по всій земній кулі", відбудеться 12 грудня в Страсбурзі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  в Кремлі розізлилися через присудження премії Сахарова Сенцову.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?