Як Росія бере участь в протестах у Франції: Геращенко дала чітке пояснення
Категорія
Політика
Дата публікації

Як Росія бере участь в протестах у Франції: Геращенко дала чітке пояснення

Як Росія бере участь в протестах у Франції: Геращенко дала чітке пояснення
Джерело:  online.ua

Нестабільність в країнах ЄС вигідна Росії, тому будь-які кризи активно підхоплюються в Москві і через радикальні структури і тролів в соцмережах розхитуються россійською владою.

Про це написала в соцмережі перша віце-спікерка парламенту, уповноважена Президента України з мирного врегулювання на Донбасі Ірина Геращенко, повідомляє ONLINE.UА.

На думку Геращенко, протести у Франції мають виключно французьке підґрунтя. Вони підтримується широкими прошарками суспільства, які прагнуть до зменшення цін, і більш високих соціальних гарантій та зарплат. Але ця виникла кризу активно заохочується Кремлем, який підготував реальні радикальні структури всередині європейських країн.

"Не дивно, але в заворушках дуже часто і" випадково" з'являються "туристи" і "любителі шпилів" в балаклавах, які з матом і на чистому французькому кричать "назад". У Росії хороший нюх на нестабільність та є ресурси її підгодовувати з допомогою внутрішніх лобістів або туристів. Так було і в Нідерландах з їх референдумом, де потім з'явилися російські лапки, і з Брекзітом, і з появою популістських рухів в європейських країнах, які відразу ж виступають за скасування санкцій проти РФ ", - пояснила Геращенко.

Тому вона не здивована, що в протестах у Франції помітили російський слід, підкреслюючи, що заворушення в Парижі та інших великих французьких містах стали першим серйозним політичним викликом для президента Макрона.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що у Путіна прокоментували причетність Росії до протестів у Франції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?