Джошуа зізнався, з ким хоче провести двобій
Категорія
Спорт
Дата публікації

Джошуа зізнався, з ким хоче провести двобій

Джошуа зізнався, з ким хоче провести двобій
Джерело:  online.ua

Чемпіон світу за версією IBF, WBA, WBO, IBO в суперважкій вазі Ентоні Джошуа заявив, що хоче вийти на ринг проти чемпіона світу за версією WBC Деонтея Уайлдера вже в квітні наступного року, передає ONLINE.UA.

Варто зазначити, що WBC санкціонував якнайшвидший повторний поєдинок, проте сторона Ентоні Джошуа вважає, що це не гарантія організації бою. Промоутер Едді Хірн заявив, що Уайлдер сам може вирішити, з ким битися далі, а Джошуа – один з двох варіантів.

"Не думаю, що WBC в обов'язковому порядку змусить Уайлдера і Ф'юрі битися знову. Вони хочуть організувати другий бій, але необов'язково це робити в самий найближчий час. Якщо Уайлдер захоче битися з Ф'юрі, то буде битися з ним. Якщо ж захоче об'єднати пояси, то ми готові організувати бій з Джошуа. Джошуа прагне в квітні вийти на ринг проти Уайлдера", – сказав Хірн.

Ентоні Джошуа -  британський боксер-професіонал, що виступає у важкій вазі. Олімпійський чемпіон у надважкій вазі 2012 року. Найперспективніший боксер року за версією авторитетного журналу «The Ring» (2014). Чемпіон світу з боксу у важкій ваговій категорії за версіями IBF (2016 — нині), WBA (2017 — нині), IBO (2017 — нині).

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Ентоні Джошуа дав кілька порад Олександру Усику  перш, ніж той перейде у надважку вагу. Він підкреслив, що в українського боксера є перспективи в надважкій вазі, проте головне — все робити правильно.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?