Це твоя ніч: Freedom Hall запрошує на казкове Новорічне шоу
Категорія
Культура
Дата публікації

Це твоя ніч: Freedom Hall запрошує на казкове Новорічне шоу

Це твоя ніч: Freedom Hall запрошує на казкове Новорічне шоу
Джерело:  online.ua

Легендарний концертний зал Freedom Hall під управлінням компанії G2 пропонує зустріти Новий 2019 рік серед елегантної публіки, яка володіє тонким та вишуканим смаком. Організатори обіцяють святкову ніч для гостей, які цінують свій винятковий статус, бездоганний комфорт і унікальні свята.

У новорічну ніч весь простір Freedom Hall буде наповнений казкою. Святковий настрій гостям будуть створювати неповторна Настя Каменських та зірковий ведучий Володимир Дантес.

Для святкового новорічного столу у Freedom Hall підготували унікальне меню і чудову винну карту. Також на кожному столі на гостей чекатиме подарунок від Freedom Hall - пляшка Cava El Miracle Brut Organic.

Окрім основного концертного залу, гостям вечора будуть доступні акустичний зал з караоке, малий зал і бутик-кафе, в якому найбільш стійкі гості зможуть поснідати вранці першого дня 2019 року.

Офіцери безпеки за бажанням гостей своєчасно забезпечать подачу таксі.

Якщо ви бажаєте зустріти Новий 2019 рік у Freedom Hall телефонуйте за номером 0800330003 та бронюйте столик для себе та своїх друзів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?