Бойовики б'ють на сполох: в "ДНР" заявили про масштабний наступ ЗСУ
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики б'ють на сполох: в "ДНР" заявили про масштабний наступ ЗСУ

Бойовики б'ють на сполох: в "ДНР" заявили про масштабний наступ ЗСУ
Джерело:  online.ua

Бойовики готуються до масштабного наступу ЗСУ, який українська армія готує на 14 грудня. Україна має намір відновити свій контроль в Новоазовському і Тельманівському районах, а також над ділянкою кордону між Донбасом і Росією в районі населених пунктів Коньково і Холодне.

Про це заявив так званий "заступник командувача оперативного командування терористичної організації "ДНР" Едуард Басурін, повідомляє ONLINE.UА з посиланням на підконтрольні бойовикам ресурси.

В рамках екстреної заяви Басурін заявив про наявність неспростовних доказів підготовки ЗСУ до наступу на Маріупольському напрямку. Представник бойовиків уточнив, що "бійці ЗСУ, загальною чисельністю понад 12 тисяч осіб, зосереджені уздовж лінії зіткнення в районі населених пунктів Новотроїцьке, Широкино і Рівнопіль".

Басурін підкреслив, що для наступу ЗСУ підготували "більше 50-ти танків, 40-ка реактивних систем залпового вогню, 180-ти знарядь і мінометів". За його даними, вже до 15 грудня ЗСУ планують дістатися до кордону "ДНР".

Представник бойовиків "ДНР" також представив карту масштабного наступу ЗСУ, до якого готуються бойовики.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що бойовики на окупованій Луганщині стягують важку артилерію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?