Полонені моряки передали листи своїм рідним
Категорія
Україна
Дата публікації

Полонені моряки передали листи своїм рідним

Полонені моряки передали листи своїм рідним
Джерело:  online.ua

Полонені українські моряки, яких у РФ незаконно утримують в СІЗО "Матроська тиша", передали листи своїм рідним. Мова йде про трьох українських військових, передає ONLINE.UA з посиланням на російську журналістку та волонтерку Вікторію Івлєву.

"Сьогодні прийшло чотири листи від моряків із "Матроської тиші": Василь Сорока написав мамі і сестрі, Андрій Артеменко – мамі, а Андрій Ейдер всій своїй родині. Самі листи ми не читали, відразу переслали в Україну", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що раніше адвокат одного із ув'язнених моряків заявив, що у РФ можуть висунути нові звинувачення проти українських військових. А президент Порошенко переговорив із главою УПЦ МП митрополитом Онуфрієм про те, щоб він посприяв звільненню українців з полону.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?