Росія відправила до Венесуели бомбардувальники - з'явилася реакція Пентагону
Категорія
Політика
Дата публікації

Росія відправила до Венесуели бомбардувальники - з'явилася реакція Пентагону

Росія відправила до Венесуели бомбардувальники - з'явилася реакція Пентагону
Джерело:  online.ua

Представник Пентагону полковник Роб Меннінг прокоментував інформацію про прибуття до Венесуели російських бомбардувальників. Він заявив, що поки США відправляють цивільному населенню Венесуели гуманітарну допомогу, Росія відправляє військові літаки.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу міністерства оборони США.

"Порівняйте це з Росією, чий підхід до рукотворної катастрофи в Венесуелі полягає у відправці стратегічних бомбардувальників замість гуманітарної допомоги... Уряд Венесуели має зосередитися на наданні гуманітарної підтримки і допомоги, щоб зменшити страждання свого народу, а не на російських військових літаках", - додав Меннінг.

У відомстві також наголосили, що лікарі на борту шпитального корабля USNS Comfort надали медичну допомогу більш ніж 20 тисячам цивільних осіб і провели понад 600 операцій в декількох країнах Центральної і Південної Америки.

"Це медична допомога, до якої цивільні особи інакше не мали б доступу. Їх присутність говорить про те, яким ми бачимо себе сусідом в Західній півкулі і як ми розуміємо важливість надання гуманітарної допомоги тим, хто в іншому випадку не мав би її", - додав він.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше глава Пентагону  Джеймс Меттіс заявив, що США збільшать кількість американських винищувачів-бомбардувальників, готових до бойових операцій.  Він наголосив, що повітряні сили країни повинні бути краще підготовлені до потенційної війни з Росією чи Китаєм.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?