InformNapalm: власники суден, які блокували Керченську протоку, володіють бізнесом в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

InformNapalm: власники суден, які блокували Керченську протоку, володіють бізнесом в Україні

InformNapalm: власники суден, які блокували Керченську протоку, володіють бізнесом в Україні
Джерело:  InformNapalm

Компанія, кораблі якої атакували українські судна під час проходу у Керченській протоці, займається контрабандою і порушує правила перетину адмінмежі з окупованим Кримом, а її власники мають бізнес в Україні, передає ONLINE.UA з посиланням на   InformNapalm.

В розслідуванні вказано, що блокували українські судна танкер Neyma, а також буксири "Швидкий", "Гандвик" і "Ельтиген". Всі вони у власності компанії "Ювас-Транс", яка належить Ярославу, Анатолію та Олегу Народницьким. Проживають бізнесмени в окупованій Керчі.

Зазначається, що Ярослав Народицький є засновником 8-ми компаній, зареєстрованих у Російській Федерації. Народницький Анатолій — 5-ти. Втім, вони також є засновниками різних підприємств.

За інформацією з відкритих джерел, Народицькі причетні не тільки до систематичного порушення санкційного режиму з Кримом, але й до різних контрабандних схем за межами України. Так, наприклад, танкер Goeast, який належить UVAS-TRANS LTD і ходить під прапором Коморських островів, обстріляла берегова охорона Лівії у жовтні 2017 року за вивезення контрабандного палива.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Путін намалював схему "порушень" українських кораблів у Керченській протоці для Меркель та Макрона, щоб переконати їх в тому, що вони йшли до Керчі для того, щоб підірвати міст.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?