Трамп може опинитися у в'язниці - перші подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп може опинитися у в'язниці - перші подробиці

Трамп може опинитися у в'язниці - перші подробиці
Джерело:  online.ua

Член Палати представників США від Демократичної партії Адам Шифф стверджує, що американський лідер Дональд Трамп може опинитися у в'язниці після президентського терміну, передає ONLINE.UA з посиланням на CBS News.

"Є реальна перспектива, що в день, коли Дональд Трамп покине свій пост, міністерство юстиції пред'явить йому обвинувачення, він зможе стати першим президентом, який зіткнувся з реальною перспективою ув'язнення", – сказав Шифф.

Окрім того, демократ нагадав про ситуацію з адвокатом Майклом Коеном, який працював з Трампом з 2007 року. У червні 2018 року президент США заявив, що більше не співпрацює з адвокатом. Нещодавно він визнав себе винним у тому, що свідомо дав Конгресу неправдиві свідчення про плани будівництва хмарочоса Trump Tower у Москві.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що ФБР вилучило у колишнього адвоката американського глави Майкла Коена таємний запис його розмови з Трампом, в якому президент США розпорядився зробити виплату Карен Макдугал. Цей запис був зроблений за два місяці до виборів в США 2016 року, після того як екс-модель Playboy розповіла про таємний роман з Трампом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?