У Путіна заявили, що "засмутилися" через рішення Порошенко
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна заявили, що "засмутилися" через рішення Порошенко

У Путіна заявили, що "засмутилися" через рішення Порошенко
Джерело:  online.ua

В Кремлі шкодують через непродовження Києвом договору про дружбу з РФ, адже росіян з українцями "пов'язують узи родинних і братських відносин". З даною цинічною заявою виступив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, передає ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

Підписаний 10 грудня президентом України Петром Порошенком закон "Про припинення дії договору про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною та Російською Федерацією" Песков назвав "проявом неповаги до громадян України".

"Очевидно одне - навряд чи цей крок (рішення не продовжувати договір з РФ - ред) можна розцінювати як крок, який в інтересах українців - тих самих українців, з якими нас пов'язують узи родинних і братських відносин, незважаючи ні на що", - сказав прес-секретар Володимира Путіна.

 Пєсков цинічно зазначив, що рішення України викликає жаль Кремля.

"Можна висловити лише жаль у зв'язку з тим, що українське керівництво приймає такі необачні рішення. З нашої точки зору, це є проявом неповаги до свого власного народу, до його інтересів", - додав він.

Як повідомляв ONLINE.UA, переговори президента Росії Володимира Путіна і українського глави Петра Порошенка по ситуації в Азовському морі досі не відбулися,  тому що Кремль так і не відповів на запит Києва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?