СБУ затримала бойовика з банди "Бетмен", причетного до ФСБ
Категорія
Україна
Дата публікації

СБУ затримала бойовика з банди "Бетмен", причетного до ФСБ

СБУ затримала бойовика з банди "Бетмен", причетного до ФСБ
Джерело:  online.ua

Контррозвідники Служби безпеки затримали одного з учасників бойових дій проти українських військових у складі незаконних збройних формувань на окупованій Луганщині, передає ONLINE.UA з посиланням на ONLINE.UA.

Зазначається, що мешканець Луганська примкнув до проросійських рухів "Антимайдан" та "Армия Юго-Востока" фактично від моменту їх створення і брав активну участь у штурмі будівлі СБУ в Луганській області.

"Надалі він брав участь у бойових діях проти українських військових у складі, зокрема "козачих" НЗФ та у банді "Бетмен", куди потрапив завдяки своїм зв’язкам з ФСБ РФ. У 2015 році через конфлікт з ватажками банд, чоловік залишив бойовиків та переїхав до окупованого Луганську", - сказано в повідомленні.

Чоловік понад 4 роки був у розшуку за обвинуваченням у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 294 (масові заворушення), ч. 2 ст. 262 (викрадення, привласнення, вимагання вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин чи радіоактивних матеріалів або заволодіння ними шляхом шахрайства або зловживанням службовим становищем), ч.1 ст. 341 (захоплення державних або громадських будівель чи споруд) ККУ.

Оперативники затримали колишнього бойовика на підконтрольній українській владі території Донбасу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  російські спецслужби планували влаштувати терористичний акт у Харкові біля пам’ятника воїнам УПА, проте працівникам СБУ вдалося його попередити.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?