Правляча партія Британії голосуватиме за недовіру до Терези Мей
Категорія
Політика
Дата публікації

Правляча партія Британії голосуватиме за недовіру до Терези Мей

Правляча партія Британії голосуватиме за недовіру до Терези Мей
Джерело:  online.ua

У парламенті Великої Британії зібрали достатню кількість підписів депутатів за винесення на голосування питання про вотум недовіри прем’єр-міністерці Терезі Мей, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Sky News.

Вказано, що комітет, який регулює відносини між правлячою Консервативною партією та її лідером Терезою Мей, зібрав необхідну кількість листів від депутатів, щоб провести голосування за недовіру лідеру партії.Точна кількість листів не вказується, але необхідно було мінімум 48. Оголошення недовіри лідеру правлячої партії автоматично означає і оголошення недовіри главі уряду.

 "Був перевищений поріг у 15% депутатів партії, які прагнуть голосування за недовіру до лідера Консервативної партії. Відповідно до правил, голосування буде проводитися між 18:00 і 20:00 в середу, 12 грудня, в комітеті", - заявив глава комітету.

Також повідомляється, що голоси будуть рахуватися відразу і 12 грудня буде зроблено оголошення щодо результатів голосування.

Нагадаємо, що прем’єр-міністерка Великої Британії Тереза Мей перенесла вирішальне голосування у британському парламенті щодо проекту угоди про майбутні відносини королівства з ЄС через високу ймовірність відхилення документу.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше перша міністерка Шотландії Нікола Стерджен звинуватила уряд Британії у "жалюгідному боягузтві" через відтермінування ключового голосування в парламенті щодо угоди про Brexit.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?