Путін, це війна: Порошенко виступив з гучною заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін, це війна: Порошенко виступив з гучною заявою

Путін, це війна: Порошенко виступив з гучною заявою
Джерело:  online.ua

Напад Росії на Україну в Керченській протоці - це війна, а не інцидент чи криза. На цей відкритий акт агресії Україна закликає весь світ до рішучої відповіді, так як Путіна можуть зупинити тільки дії, а не слова.

З такою промовою український глава відкрито звернувся до Путіна через напад Росії на українські кораблі в Азовському морі під час інтерв'ю Fox News, повідомляє ONLINE.UА.

"Пан Путін, це агресія, пан Путін, це війна. Це не жарт, чи не інцидент і не криза. Ваші регулярні війська під прапором РФ здійснили напад на українські військові судна в міжнародних водах", - заявив Порошенко.

Український глава підкреслив, що Росія сьогодні протистоїть всьому світу, блокуючи свободу судноплавства в українських територіальних водах. Тому він закликав до єдності і солідарності в протистоянні російській агресії.

"Нам потрібна присутність НАТО в Чорному морі, щоб не дозволити російським військам окупувати регіон Азовського і Чорного морів, що відбувається зараз", - заявив Порошенко.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що Порошенко виступив з важливою заявою про воєнний стан в Україні, який ввели через відкриту агресію Росії в Азовському морі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?