Росія вивозить із Криму військову техніку: з’явилось відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Росія вивозить із Криму військову техніку: з’явилось відео

Росія вивозить із Криму військову техніку: з’явилось відео
Джерело:  online.ua

Офіцер ЗСУ Анатолій Штефан опублікував у мережі відео, на якому видно колони російської бойової техніки. Вантажівки виїхали з окупованого півострова по Кримському мосту, передає ONLINE.UA з посиланням на Facebook офіцера.

"10.12.2018 року по Керченському мосту пересувається колона військової техніки з окупованого Криму. Швидше за все, демонстрація сили та показ масової присутності. Міст будували саме для цього", – йдеться у підписі до відео.

На кадрах видно, що велику частину техніки переганяли з півострова у темний час доби.

Варто зазначити, що раніше радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк повідомив, що на східних кордонах з Україною Росія сконцентрувала понад 80 тисяч військовослужбовців з елітних підрозділів своєї регулярної армії. За його словами, Україна має бути готовою до найгіршого розвитку подій.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що з’явилися нові докази того, що Путін може напасти на Україну. Цей факт підтверджують сотні бойових російських танків, які розміщені на великій військовій базі, розташованій за все в 18 км від українського кордону.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?