Компанія Xiaomi заінтригувала новим продуктом
Категорія
Технології
Дата публікації

Компанія Xiaomi заінтригувала новим продуктом

Компанія Xiaomi заінтригувала новим продуктом
Джерело:  online.ua

Один із засновників китайської компанії Xiaomi Ван Чуань поділився інформацією про новий «дивовижний» продукт компанії. Він наголосив, мова йде про продукт, над яким компанія працювала протягом року, передає ONLINE.UA з посиланням на Gizmochina.

За його словами, новинку представлять вже найближчим часом. Також він додав зображення, на якому видно фрагмент зображення новинки.На зображенні зображено щось, що нагадує насадку для душу або частина телефонної трубки. Коли представлять новинку, точно невідомо. Але новий продукт мають презентувати до кінця року.

Xiaomi - китайська компанія, заснована Леєм Цзюнем у 2010 році. Спеціалізується на виробництві електронної техніки, в першу чергу смартфонів та інших «розумних пристроїв». У 3-му кварталі 2014 року Xiaomi, за даними дослідника ринку IHS iSuppli, вперше у своїй історії вийшла на третє місце в світі з продажу смартфонів (після Samsung і Apple).

Як повідомляв ONLINE.UA, відома китайська компанія Xiaomi представила свої нові бездротові навушники під назвою Mi AirDots Youth Edition. Варто зазначити, що новинка отримала сенсорний інтерфейс.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?