Україну накриють нові потужні снігопади: надзвичайники зробили тривожне попередження
Категорія
Україна
Дата публікації

Україну накриють нові потужні снігопади: надзвичайники зробили тривожне попередження

Україну накриють нові потужні снігопади: надзвичайники зробили тривожне попередження
Джерело:  online.ua

З середи, 12 грудня, в Україні очікується різке погіршення погодних умов - нові потужні снігопади очікуються в більшості областей України та на Київщині, повідомляє ONLINE.UА.

У Держслужбі України з чрезвийчайний ситуацій попередили, що в Києві та Київській області 12 грудня пройде сильний сніг з хуртовинами і поривами вітру до 15-18 м/с. У четвер, 13 грудня, також очікується випадання снігу, в результаті чого приріст снігового покриття збільшиться до 13-18 см.

Такі по-справжньому зимові погодні умови можуть призвести до часткового порушення руху транспорту. Зокрема, на Київщині прогнозують другий рівень загрози - "жовтий".

Слід зазначити, що незважаючи на сильні снігопади, в Україні буде нульова температура повітря, що спровокує утворення ожеледиці. При цьому пориви вітру будуть досягати штормових значень.

Синоптики прогнозують, що снігопадний циклон почне залишати Україну тільки до кінця тижня. При цьому невеликі опади у вигляді мокрого снігу ще будуть спостерігатися в західних областях, на півночі і в центрі України.

Раніше ONLINE.UА публікував фото і відео потужного снігопаду, який пройшов в Києві і викликав колапс на дорогах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?