США жорстко розкритикували українську владу - відома причина
Категорія
Політика
Дата публікації

США жорстко розкритикували українську владу - відома причина

США жорстко розкритикували українську владу - відома причина
Джерело:  online.ua

Сполучені Штати Америки вважають, що судова і антикорупційна реформи України далекі від досконалості. З такою заявою влада США виступила після поновлення на посаді ­ голови Державної фіскальної служби України Романа Насірова, передає ONLINE.UA з посиланням на посольство Штатів.

"Якщо вчорашнє рішення стосовно Насірова таке, як повідомляється, це означало б, що судова і антикорупційна реформи України далекі від досконалості", - сказано у повідомленні.

"Український народ заслуговує на урядовців, які не зловживають своїми посадами, а також на ефективну, справедливу судову систему, яка може притягати до відповідальності впливових осіб", - заявили в посольстві.

Нагадаємо, Окружний адміністративний суд Києва 11 грудня поновив на посаді голови Державної фіскальної служби України Романа Насірова. Зазначається, що у судовому засіданні була оголошена вступна і резулятивна частина рішення суду, яким задоволено позов, визнано протиправним і скасовано розпорядження Кабінету міністрів України про звільнення.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що канцлерка Німеччини Ангела Меркель в ході офіційного візиту до України назвала три найголовніші реформи, які, на її думку, допоможуть стабілізувати і покращити ситуацію в країні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?