"Україна нас використовує": в Кремлі шокували новою заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

"Україна нас використовує": в Кремлі шокували новою заявою

"Україна нас використовує": в Кремлі шокували новою заявою
Джерело:  online.ua

Влада РФ продовжує стверджувати, що інцидент в Керченській протоці не був актом агресії. З даною заявою виступив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, передає ONLINE.UA з посиланням на російське інформагентство ТАСС.

"Ми не згодні з таким трактуванням (що Рф вчинила акт агресії – ред.), мова йде про провокації з української сторони і про грубе порушення державного кордону Росії, з усіма наслідками, що випливають для порушників", - заявив він.

Речник Кремля переконує, що влада України використовує Росію в образі ворога для досягнення внутрішньоелекторальних цілей.

"Ми бачимо неозброєним оком продовження виборчої кампанії на Україні і використання образу ворога - Росії - для досягнення внутрішньоелекторальних цілей", - сказав він.

Нагадаємо, раніше в Кремлі знайшли ще одну "вагому причину", яка блокує можливість "врегулювання кризи" в Україні. Так, міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров вважає, що Київ втручається у справи церкви і це створює нові перешкоди для вирішення вже існуючих проблем.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Порошенко передав гучне послання Путіну, нагадавши йому, що війна — це не жарти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?