"Гра престолів": письменник Джордж Мартін повідомив неочікувану новину
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Гра престолів": письменник Джордж Мартін повідомив неочікувану новину

"Гра престолів": письменник Джордж Мартін повідомив неочікувану новину
Джерело:  online.ua

Відомий американський письменник-фантаст Джордж Мартін заявив, що вже почав активно працювати над фінальною частиною серії романів "Пісні льоду і полум'я", на основі яких було екранізовано серіал "Гра престолів", передає ONLINE.UA з посиланням на блог автора "Not A Blog".

 Мартін подякував шанувальникам за терпінням та пообіцяв, що вони згодом побачать завершення саги.

"Я повернувся в свою фортецю самотності та повернувся до Вестеросу. Це не станеться завтра, і не наступного тижня, але ви отримаєте кінець "Пісні льоду і полум'я", - написав автор.

Окрім того, Мартін також нагадав, що фінальний 8 сезон "Гри престолів" вийде у квітні 2019 року, а серіал-приквел вже перебуває в стадії розробки:

"Новий серіал, який поки неофіційно називається "Довга ніч", веде набір акторського складу, також створюється ще кілька сценаріїв... і ще кілька цікавих речей в роботі. Не лише зима близько ", – додав він.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що актор Пітер Дінклейдж натякнув на те, як може закінчитися серіал "Гра престолів". Він шокував фанатів випадковою заявою про те, що для Тіріона Ланністера відмінним фіналом саги стане смерть.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?