Названа "Людина року" за версією Google
Категорія
Світ
Дата публікації

Названа "Людина року" за версією Google

Названа "Людина року" за версією Google
Джерело:  online.ua

Компанія Google назвала найпопулярнішу персону 2018 року за версією свого пошуковика. Цілком очікуваним лідером цьогоріч стала герцогиня Сассекська і дружина принца Гаррі Меган Маркл. Про це повідомляється на спеціальній сторінці компанії, присвяченій підсумкам року, передає ONLINE.UA.

"Меган лідирувала за кількістю запитів серед користувачів пошуковика в поточному році. Пік її популярності припав на травень, коли відбулося її весілля з принцом Гаррі. Найбільше запитували інформацію про Меган Маркл жителі Канади, Ірландії, Ямайки, Республіки Тринідад і Тобаго", - сказано в повідомленні.

Меган Маркл - американськаакторка та модель, дружина британського принца Гаррі, герцогиня Сассекська. З 2011 по 2013 рік була одружена з маловідомим кінорежисером і продюсером Тревором Енгельсоном. 8 листопада 2016 року стало відомо, що Маркл протягом декількох місяців зустрічається з принцом Гарі.27 листопада 2017 року оголошено про їхні заручини.

Срібло рейтингу відвоювала американська виконавиця Демі Ловато. Також в ТОП-10 увійшли блогер Логан Пол, телезірка Хлої Кардашьян, суддя Верховного суду США Бретт Кавано і порнозірка Стормі Деніелс, яка заявила про зв'язок з президентом США Дональдом Трампом.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в 2018 році у номінації "Людина року" за версією журналу Time перемогли кілька журналістів, які ризикують через свої професійні обов’язки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?