Отакої: в Леонардо Ді Капріо забрали Оскар
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Отакої: в Леонардо Ді Капріо забрали Оскар

Отакої: в Леонардо Ді Капріо забрали Оскар
Джерело:  online.ua

Відомий голлівудський актор Леонардо Ді Капріо залишився без подарованого йому Оскара, який колись належав Марлону Брандо. Статуетку він був змушений віддати федеральній владі країни, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Wrap.

"Причиною повернення став той факт, що він отримав нагороду в подарунок від знайомого багатія Джоу Лоу, який був заарештований за підозрою в шахрайстві на мільярди доларів. Разом з Оскаром акторові довелося відмовитися і від інших подарунків, подарованих йому мільярдером. Зокрема, це і картина Пікассо "Натюрморт з головою бика", що зберігалася у нього в Швейцарії", - сказано в повідомленні.

 Варто зазначити, що друг актора витрачав викрадені ним з малазійського фонду гроші на предмети розкоші. Однією з покупок стала яхта, вартість якої склала 250 мільйонів доларів.

Леонардо Ді Капріо - американський актор, кінопродюсер. Лауреат премії «Оскар» за найкращу чоловічу роль у фільмі «Легенда Г'ю Гласса» (2016)

Як повідомляв ONLINE.UA, благодійний фонд американського оскароносного актора Леонардо Ді Капріо, "Leonardo DiCaprio Foundation",  перерахував $1 млн у фонд допомоги  жертвам урагана Гарві "United Way Harvey Recovery Fund".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?