Знову порушила королівський протокол: вагітну Меган Маркл звинуватили в вульгарності
Категорія
Світ
Дата публікації

Знову порушила королівський протокол: вагітну Меган Маркл звинуватили в вульгарності

Знову порушила королівський протокол: вагітну Меган Маркл звинуватили в вульгарності
Джерело:  online.ua

Герцогиня Сассекська знову потрапила під критику громадськості за появу на публіці в вульгарному вигляді. На цей раз вагітну Меган Маркл звинуватили в порушенні королівського протоколу через помилку з манікюром - дружина принца Гаррі з'явилася на сцені під час церемонії нагородження British Fashion Awards 2018 з темним лаком на нігтях, повідомляє ONLINE.UA.

Вагітна Меган Маркл знову порушила королівські правила (фото - instagram.com)

Слід зазначити, що вагітна герцогиня Меган Маркл з уже значним животиком з'явилася на сцені, щоб вручити статуетку дизайнеру Клер Уейт Келлер. Саме вона створювала розкішне весільне плаття для Меган на церемонію одруження з принцом Гаррі.

На сцені Меган Маркл з'явилася в облягаючій чорній сукні від Givenchy і босоніжках золотого кольору. Свій образ вона доповнила золотим браслетом Pippa Small. Шанувальники королівської сім'ї вважають, що все в наряді Меган Маркл було ідеальним, крім однієї деталі - манікюру. Її нігті темного кольору критики назвали вульгарною помилкою, так як вони не відповідали королівському протоколу.

Королівський протокол вважає кольоровий манікюр і накладні нігті вульгарністю. Заборона на яскраві нігті ґрунтується на перевагах королеви Єлизавети, яка фарбує нігті виключно лаком ніжно-рожевого відтінку. Це правило підтримує Кейт Міддлтон і принцеса Євгенія. Але герцогиня Сассекська знову продемонструвала, що любить порушувати заборони.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що герцог і герцогиня Сассекські переїжджають з Кенсингтонського палацу в свій будинок, розташований на території Віндзорського замку, так як не хочуть залишатися сусідами з принцом Вільямом і Кейт Міддлтон.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?