Хлопець Нікі Мінаж виявився вбивцею і ґвалтівником
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Хлопець Нікі Мінаж виявився вбивцею і ґвалтівником

Хлопець Нікі Мінаж виявився вбивцею і ґвалтівником
Джерело:  online.ua

Хлопець популярної співачки Нікі Мінаж, з яким вона регулярно публікує спільні знімки, виявився сексуальним злочинцем. 23 роки тому він був засуджений за спробу зґвалтування 16-річної, напавши на неї з колючо-ріжучою зброєю, передає ONLINE.UA з посиланням на People.

Вказано, що тобі бойфренд зірки відсидів у в'язниці чотири роки, після чого вийшов на свободу і зробив інший злочин.

"Останній термін він отримав за вбивство першого ступеня, за що його засудили до семи років тюремного ув'язнення. У 2013 році він вийшов на свободу.Після публікації знімків з коханим Нікі Мінаж піддалася критиці. Зокрема, артистці пригадали те, як вона захищала свого брата, звинуваченого в розбещенні неповнолітньої", - сказано в повідомленні.

Нікі Мінаж - американська співачка, виконавиця хіп-хоп-музики, справжнє ім'я Оніка Таня Мараж (англ. Onika Tanya Maraj).Творче піднесення Нікі відбулося тоді, коли Lil Wayne, почувши мікстейпи Playtime Is Over, Sucka Free і Beam Me Up Scotty, уклав з нею контракт від імені своєї фірми звукозапису Young Money Entertainment в серпні 2009 року.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що епатажна співачка Нікі  Мінаж випустила новий кліп на пісню "Bed". У відео "королева хіп-хопу" постала в образі напівоголеної русалки, чим привела в захват шанувальників.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?