В США пояснили, чого насправді боїться Путін
Категорія
Політика
Дата публікації

В США пояснили, чого насправді боїться Путін

В США пояснили, чого насправді боїться Путін
Джерело:  Укрінформ

Колишній посол США, екс-заступник генсека НАТО, а зараз старший науковий співробітник центру "Атлантична рада" Александер Вершбоу заявив, що президент РФ Володимир Путін боїться падіння своїх рейтингів та зміни власного режиму через підтримку в Росії західних цінностей. Проте головний для нього фронт – Україна, яка прагне до цих цінностей.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Укрінформ".

"Він не боїться НАТО або військової загрози, він боїться ідей та цінностей Заходу, і наших намагань поширювати їх. Я думаю, Путін бачить себе у війні із Заходом і західними цінностями. У цій війні існує багато фронтів, включно з фронтами всередині Європи, в США", – зазначив Вершбоу.

Експерт наголосив, що зараз триває інформаційна війна. Тому, Європа і Штати мають багато зробити, аби подолати загрози інформаційного протистояння, пропаганди та дезінформації.

"Але основний фронт для Путіна – Україна. І це є найбільш важкою битвою для нас, у якій ми можемо зробити багато чого з точки зору стримування прямої агресії", – наголосив екс-заступник генсека НАТО.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що  в Грузії випустили оригінальні презервативи із зображенням Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?