"Україна готує провокацію": в РФ шокували новою заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

"Україна готує провокацію": в РФ шокували новою заявою

"Україна готує провокацію": в РФ шокували новою заявою
Джерело:  online.ua

Представниця МЗС РФ Марія Захарова заявила, що Україна нібито готує збройну провокацію на Донбасі для наступу на Маріупольському напрямку з виходом до кордону з Росією, передає ONLINE.UA з посиланням на російський "Інтерфакс".

"У найближчі дні Київ має намір влаштувати збройну провокацію на лінії зіткнення, щоб, скориставшись введеним, в тому числі в Донецькій і Луганській областях, режимом воєнного стану, організувати стрімкий наступ на Маріупольському напрямі з метою захоплення території Приазов'я і виходу на кордон з Росією", - заявила вона.

Окрім того, вона стверджує, що Україна "поповнювала військові угруповання силами і засобами збройних сил України протягом останніх місяців".

Варто зазначити, що це вже не перша подібна заява російського відомства.

Нагадаємо, раніше в Кремлі знайшли ще одну "вагому причину", яка блокує можливість "врегулювання кризи" в Україні. Так, міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров вважає, що Київ втручається у справи церкви і це створює нові перешкоди для вирішення вже існуючих проблем.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Порошенко передав гучне послання Путіну, нагадавши йому, що війна — це не жарти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?