Puma здивувала світ кросівками із вбудованим комп’ютером
Категорія
Технології
Дата публікації

Puma здивувала світ кросівками із вбудованим комп’ютером

Puma здивувала світ кросівками із вбудованим комп’ютером
Джерело:  online.ua

Відома компанія Puma перевипустила модель кросівок RS-Computer Shoe, яка була популярною у 1980-их роках. Варто зазначити, що це був симбіоз звичайного взуття і складного електронного обладнання, призначеного для спортсменів і ентузіастів, передає ONLINE.UA з посиланням на slashgear.com.

"Нові RS-Computer Shoe отримали модуль Bluetooth, за допомогою якого інформація про тренування передається на смартфон. Отримані дані обробляються спеціальним додатком, який зберіг оригінальний дизайн кінця 80-х.Усередині кожен кросівок має спеціальні акселерометри, що підраховують кількість кроків і витрачених користувачем калорій тощо", - сказано в повідомленні.

Окрім того, це спортивне взуття має внутрішню пам'ять, що дає змогу зберігати інформацію про пробіжки, зроблені за останні 30 днів. Кожен новий місяць починається з чистого аркуша, а старі дані з внутрішньої пам'яті видаляються. Панель управління кросівок обладнана двома світлодіодними індикаторами. Перший сигналізує про те, що задану відстань пройдено, другий показує рівень заряду вбудованого акумулятора.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що німецький спортивний бренд Adidas потрапив в гучний скандал з новою лінійкою одягу, на якій зображена "радянська" символіка. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?